Reklam som jag tycker är kul

Jag ser inte så mycket på TV längre men reklam ser jag ju överallt. Det finns reklam som jag tycker är extra kul. En del är gammalt från när jag var liten. Kommer ihåg att jag såg reklamen för 13 rätt från Svenska Spel tror jag det var. Tänker på den varje gång jag ser något om Europatipset eller Stryktipset numera.

Här är en video som visar:

Den är verkligen kul att se igen!

En annan reklam som är kul är reklamen för F-musli med fina flickor som får den muslin i filen!

Se här:

Jag har googlat att muslin kommer från Schweiz men när jag såg den där reklamen som barn så tyckte jag att det var så svenskt. Det tycker jag fortfarande.

Sedan är det ju hela serien med reklam för ICA. Fy vad bra den var. Det var så många roliga inslag där och personerna lärde man ju känna. Tänk om all reklam kunde vara så!

Här är några fina avsnitt:

Reklam kan ju vara väldigt kul när den är genomtänkt. Tycker att det vore fint om fler vågade satsa på det där med story som ICA-reklamen ändå är. Eller bara galna saker som ingen normal människa kan förstå.