15 coola fraser för pennor med tryck

Ibland får jag lite uppdrag av min morbror som gränsar till grafisk design. På något vis har han fått för sig att jag är ett mycket billigare alternativ till en webbyrå. Med åren har jag lärt mig när jag ska säga nej, vilket numera är ganska ofta, men förra veckan sa jag ja. Han ville att jag skulle skriva ihop en rad för nya reklampennor (morbror hyr ut skogsmaskiner).

Då det ändå var lite ledigt efter alla helger så tänkte jag att det kunde vara kul att klura lite på bra texter för reklampennor. Vad rimmar på skogsfräs typ. Tänker du också väs?

Jag tänker inte dela med mig av den slutliga frasen för morbrors pennor, men jag kände att jag måste få utlopp någonstans för alla kreativa fraser som bubblade upp i mitt huvud. Om du behöver en fin text till pennor som du ska använda på jobbet, för fest med pekleken, för att fuska på melodikrysset med stil eller bara för att det är kul kan detta vara en inspiration för dig!

15 coola fraser för pennor och tryck:

 1. Jag är inte bara en fontänpenna, jag sprutar idéer!
 2. Är det slut på bläck? Det är inte inkluderat!
 3. Jag hämtar kraften från kaffe och kreativitet.
 4. Den här pennan har obegränsat minne.
 5. Född att skriva, tvungen att jobba.
 6. Min bror har en gåspenna…
 7. Håll dig nu bara lugn och skriv på!
 8. Jag är ett hemligt geni.
 9. Med kaffe skapar jag nya kontrakt.
 10. Tyst på dig, jag har en ny novell på gång!
 11. Pennor kan inte gå utan ben.
 12. Episka uppslag med en enda rad.
 13. Den här pennan har överlevt ytterligare ett möte.
 14. Varning, låna inte ut (kommer inte tillbaka)
 15. Certifierad dröm-skissare

 

Om du liksom jag såg storheten i dessa rader som jag kan du använda dem för pennor som inspirerar och kanske får dig att dra på smilbanden. Jag tycker att det är så underbart att företag fortsätter med reklampennorna. Om det finns en skål med dessa i entrén så ber jag alltid om att få en.

Jag tillhör ju de som hävdar att pennan är mäktigare än tangentbordet så för mig är det självklart att alltid ha en till hands. När jag springer på en kluring för vuxna så måste jag ju skriva ner den. Det funkar inte lika bra att tala in det jag kom på med whatsapp även om jag har en egen grupp där för mina tankar.

Nu är det förstås inte den här typen av texter för pennor som passar alla företag. Min morbror ville ha något lite mer propert om maskiner som gör jobbet och gubbar som alltid är redo. Ja, du förstår. Men jag tänker att det ändå finns verksamheter som skulle kunna ta ut svängarna lite med sina pennor.

Så det blir min uppmaning med detta inlägg. Ta nu ut svängarna lite. Om du sitter med ansvar för årets presentpennor så ska du inte vara en fegis. Gör något lite roligare än Till skogen kör vi med vässat fräs!