Hud som förr i tiden med fillers i Malmö

Jag var nyligen i Malmö och hälsade på en god vän som inte vill bli nämnd med namn här på bloggen. Kanske för att hon inte vill att folk ska få veta hemligheten. Hur hon efter 40 kan se ut som om hon fortsätter att fylla 28 varje år. Men jag ska avslöja att det handlar om fillers i Malmö!

Och nu kommer ytterligare ett inlägg som jag vet kan få folk att tjafsa lite. Fillers med hyaluronsyra är inget nytt. De flesta känner flera som har använt metoden för skönhet flera år i rad utan att falla av pinn. Men som ni vet är det där med att använda nålar för att behålla ungdomen lite känsligt, perfekt för min blogg ju!

Så här kommer det ännu ett inlägg som kan ge bra grund för spännande pekleken frågor eller diskussion på jobbet under fikapausen…

Vad är fillers?

Fillers, även kända som dermal fillers eller hyaluronsyra-fillers, är nålarna till trots en icke-kirurgisk skönhetsbehandling som används för att minska rynkor, återställa förlorad volym i ansiktet, och ge en jämnare hudtextur.

De är ett populärt alternativ för de som vill undvika kirurgi eller för dem som söker snabba resultat utan lång återhämtningstid. Fillers innehåller en naturlig substans känd som hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen och hjälper till att bevara fukt och volym i huden. På så vis så rör det sig faktiskt om en ganska naturlig behandling. Inte som melanotan eller supanova. Hyaluronsyra kan till och med användas för att vårda torra ögon!

vackert öga
Bra för ögat och för huden omkring ögat!

Hur fungerar fillers?

När fillers appliceras på rätt sätt, som av en kvalificerad och erfaren specialist på fillers i Malmö, kan de ge fantastiska resultat. Hyaluronsyra-fillers injiceras försiktigt i de områden där du vill förbättra ditt utseende. Detta kan inkludera områden som läppar, kinder, näsa, käklinje, och mer.

När fillern injiceras hjälper den till att fylla ut rynkor och fina linjer, samtidigt som den ger en mjuk och naturlig föryngringseffekt. Detta gör fillers till ett populärt val för de som vill bibehålla sin ungdomlighet utan att se överdrivna eller konstgjorda ut.

Detta är faktiskt sant. Jag kan inte visa bild på min väninna i Malmö men du hade aldrig gissat det. När jag gick med henne till kliniken i Malmö så såg jag också att det hela var väldigt smidigt. Hon var lite svullen direkt efter behandling men det lade sig till kvällen.

 

Fördelarna med fillers i Malmö

Jag får ju vara ärlig och säga om det är. Själv har jag inte fått fillers i Malmö eller någon annan svensk stad. Men jag har ju sett närmre på min väninnas fillerklinik och hur det hela fungerade. Jag såg flera fördelar som jag vill nämna:

1. Snabbt resultat

En av de främsta fördelarna med fillers är att de ger omedelbara resultat. Min väninna klev in på kliniken i Malmö med en viss look och lämnande den avsevärt mycket fräschare. Detta är särskilt tilltalande för dig som har en speciell händelse eller tillfälle på gång och vill se bra ut för fotografering eller liknande.

2. Minimal återhämtning

Till skillnad från kirurgiska ingrepp har fillers nästan ingen återhämtningstid. Du kan återgå till din dagliga rutin omedelbart efter behandlingen. Det kan som jag nämnde vara en liten svullnad eller rodnad men dessa biverkningar avtar vanligtvis inom några dagar.

Vi fick på middag på Stortorget samma kväll och det syntes inte att hon hade fått fillers på morgonen. Det var verkligen coolt att se hur snyggt det blev på så kort tid.

efter behandling
Vi var ute och åt efter behandlingen!

3. Anpassningsbarhet

Fillers i Malmö är mycket anpassningsbara. Din specialist kan justera mängden fillers och placeringen för att uppnå de resultat du önskar. Detta gör att du kan få en skräddarsydd behandling som passar din unika ansiktsstruktur och skönhetsmål. Jag vet detta med säkerhet för jag pepprade dem med frågor då jag var där.

4. Naturligt resultat

En av de största rädslorna när det gäller skönhetsbehandlingar är att se onaturlig ut. Med fillers behöver du inte oroa dig för det. När de appliceras av en skicklig specialist i Malmö ger de ett naturligt och ungdomligt utseende som smälter väl med din egen skönhet. Det vågar jag lova.

Var kan du få fillers i Malmö?

Om du är intresserad av att få fillers i Malmö är det viktigt att du söker upp en pålitlig och kvalificerad klinik. Jag vet att det finns flera men den klinik som jag gick till med min väninnan är YouSkin som erbjuder en rad skönhetsbehandlingar inklusive fillers med hyaluronsyra.

YouSkin är rätt så kända i Malmö för sin expertis och sin höga standard när det gäller säkerhet och kvalitet. På grund av detta måste du boka i förväg. Det kan bli svårt med drop in fillers. Jag fick lite feeling men fick inte någon fillerbehandling på studs bara för att jag hängde på väninnan.

Youskin
Här ser du utsidan av kliniken

Börja med konsultation

Men innan du genomgår någon skönhetsbehandling, inklusive fillers i Malmö, är det viktigt att boka en konsultation med en specialist. Under konsultationen kommer du att kunna diskutera dina skönhetsmål och eventuella frågor du har om behandlingen. Specialisterna på YouSkin kan på detta vis skräddarsy en behandlingsplan som är unik för dig och ger dig den naturliga och förbättrade look du önskar.

Om du är i Malmö tycker jag att du ska kika in på YouSkin kliniken. Fillers med hyaluronsyra i Malmö är enligt min mening ett utmärkt alternativ för dem som vill förbättra sitt utseende och få en ungdomligare look. Detta även om du bor i Lund eller kanske Helsingborg. Det går ju så snabbt med tåget att komma fram.

Denna icke-kirurgiska behandling erbjuder snabba resultat, minimal återhämtning och naturlig look. Betyder det att jag har fillers på gång? Det tänker jag inte avslöja, håll utkik på bilder om jag lägger upp några och se om du märker något…