Arganolja låter ju som en jättebra idé…

Igår kom Lissan hem till mig. Vi har inte setts på två månader. Hon kom äntligen hem från Spanien och kommer nu att vara i Sverige ett bra tag. Skönt då kan vi umgås som förr igen. I Spanien har Lissan Missan blivit helt såld på arganolja.

De har visst bra priser där då det ändå inte är så långt från Marocko. Arganolja kommer ju från träd som växer i Marocko. Lissan sa att det här är en mirakelolja. Hon har smort sig med den i flera veckors tid nu och menar att hennes hud har blivit helt fantastisk.

Jag tycker att Lissan har vacker hy. Men det har hon ju liksom alltid haft. Är det kanske så att de som har jättefin hy håller på och grejar med den och sedan tror att det är produkterna som gör jobbet?

Lissan säger att jag måste testa. Hon gav mig en flaska. Jag ska använda den i ansiktet och för nagelbanden. De blir lätt nariga. Om det är som Lissan säger så kommer jag att se ut som en filmstjärna inom några veckors tid. Som Lissan.

Jag fick också veta att den här oljan kan få mig att bli gladare. Den har en massa vitaminer. Jag kommer att testa. Arganolja låter som en jättebra idé…

Kolla Lissan, modell ju…