Biografer är obehagliga

Är det bara jag som tycker det. Jag har aldrig gillat att gå på bio. Fy sjutton vad trångt det är. Mellan stolarna alltså. Varför ska man sitta i knäet på en annan person. Popcorn som flyger överallt. Det finns ett klipp med Mr Bean där han går på bio på date och det är så kul.

Han skrämmer livet ur sin dejt och de går och ser en skräckfilm. Jag har aldrig förstått det där med att dejta på en biograf. Det är bara märkligt. Man kan ju inte prata med varandra. Skulle inte få för mig något annat heller.

Nu går det ju förvisso så att Corona har lett till tomma biografer. Därmed har jag funderat lite på om jag borde testa igen. Lite som ett invänjningsprogram.  Jag går när inga andra är där och vänjer mig. Sedan kan jag fortsätta att gå på bio när det kommer fler.

Kan det vara något?

Som det är nu tycker jag att biografer är obehagliga då de är fulla med folk Det är något med mörkret också. Kan inte sätta fingret på det. Det är mörkt liksom.