Hur går vi i klackar egentligen?

Alltså jag har aldrig skrattat så mycket som igår kväll. Det var utekväll och fy vad kul vi hade. Lissan var förstås med och så Jenny och Britt. Vi stannade hemma för vi insåg att vi går så fult i våra klackar. Jag är inte den som har skyhöga saker på fötterna. Men det ser ändå inte helt attraktivt ut. Jag måste medge.

Vad vi gjorde var att vi filmade varandra då vi gick. Sedan sade vi helt ärligt vad gången påminde oss om. Det blev inte kändis eller filmstjärna. Ord som anka, berusad och något annat som jag inte vill nämna kom istället upp på tapeten.

Sedan kunde jag inte låta bli att börja kika på hur andra går i klackar. Vi satte oss nere på muren med utsikt över gågatan. Och vi skrattade så att vi rullade av muren. Alltså, det är inte bara vi som går som ankor i högklackat.

Men snälla, vad håller vi på med. Jag tror det finns en kurs för detta. Borde kanske gå den…

Det är inte bara vi tydligen: