5 saker jag kommer att göra nästa vecka

Mina favoritbloggare skriver ofta om vad de ska göra nästa vecka. Om det är spännande personer så är det ju intressant att ta del av detta. Själv är jag kanske inte direkt så känd men otroligt spännande. Det vet jag med säkerhet för det säger i princip alla som träffar mig.

Så nu tar vi en titt på vad spännande moi kommer att göra nästa vecka. Det blir 5 viktiga saker…

  1. Jag ska gå på massage

Jag skriver inte så ofta om mina problem med huvudvärk här för när jag har ont så blir det ju inte så mycket pillande med bloggen. Fast det är faktiskt så att jag då och då har ont i huvudet så att det inte blir mycket gjort.

Nästa vecka ska jag få massage mot spänningshuvudvärk! Inte så att jag vet att jag kommer att ha den värken nästa vecka. Det får vi verkligen hoppas att jag slipper. Det är snarare så att den här massagen kommer att verka mot en massa olika saker på kort och lång sikt. Jag tror på massage så det ska bli finfint!

  1. Jag ska laga bordet i köket

Jag säger inte vem, men en person som vet vem han är satte sig på iläggsskivan på bordet i köket och det gick som det gick. Har man ett runt matbord med iläggsskiva så vill man ju att den där skivan ska gå att dra ut. Detta ska jag ordna med nästa vecka.

  1. Ge bort min Supanova!

Varför har jag Supanova i kosttillskottkorgen? Den använder jag inte! Jag kommer alltså att ge bort den till en person i min närhet som länge har pratat om att testa. Det är inte mamma men någon som står mig nära. Varsågod!

  1. Träna 4 gånger

Nästa vecka ska jag träna 4 gånger med min app. Det är inte så mycket men mer än 3 som jag brukar landa på. Jag har redan bokat in dagarna då jag ska dra igång på golvet hemma i köket. Träning ger bättre fysisk och psykisk hälsa. Det blir stretching, situps och armhävningar så att det heter duga…

  1. Jag ska äta på restaurang

Det blir wok-restaurangen nästa vecka. Där får man lägga i det man vill ha i wokpannan och så lagar kocken till det. Det här är hur kul som helst. Blir nog tofu med en massa goda gröna saker. Wok är så underbart gott och det särskilt när det är någon annan som wokar.

Sådär, nu har jag berättat vad som kommer att hända nästa vecka i mitt liv. Jag kommer alltså att ta hand om mig själv med massage, ta hand om mina möbler, ta hand om vänner och så toppa det hela med ännu mer self-care. Så förträffligt!