Min erfarenhet av piller för bantning

Det finns några ämnen som får folk att kontakta mig om bloggen. Jag har ju påpekat att mina åsikter om spel online inte alltid tas med ro och när det handlar om Shein barnarbete blir det också tjafs. Ett annat hett ämne är bantning. Här har jag också rätt så skarpa åsikter så nu blir det livat på bloggen igen!

Ska du använda Supanova, naturliga bantningspiller eller kanske dricka terpentin (för att kräkas förstås) för att smälta fettet? Gör inte som jag säger, gör som jag gör säger den vise…

Jag har gått ner 20 kg

Nu har det gått 10 år sedan jag gjorde min viktresa från omkring 75 kg till nuvarande cirka 55 kg. Att jag blev så pass mullig i 15 års åldern hade uppenbara skäl. Jag slutade med gymnastiken och satt hemma med videospel. Vikten kröp sig på och jag vande mig vid det.

tjockis
Såhär såg det ut då för tiden…

Vad gjorde jag för att vända trenden? Jo, jag hängde på LCHF-tåget och sedan blev det renodlad keto innan jag landade i fasta och festa.

Fasta och festa samt lite piller

Fasta och festa är det som jag beskriver som periodisk fasta som avlöses med fest. Jag vill ha det gött på helgen och då det blir kalas. Då äter jag som alla andra. Men däremellan blir det fasta (om du hörde låten i ditt huvud så kanske du skrattade lite nu).

Alltså vi har ju det där med fasta i alla traditioner. När jag ska fasta så blir det mycket lättare om jag samtidigt använder mig av bra bantningspiller som ger ett stöd. Sötsuget måste ner så jag kör på kromtabletter och så gillar jag att få lite mer volym på matintaget med fibertillskott.

Vad gäller piller som är till för att öka förbränning och snurra runt lite med dina hormoner så är jag tveksam. För min del är det naturligt som gäller. Med detta sagt så har jag dock full förståelse för den som ändå tar risken med piller som ger snabba resultat.

Jag känner en person, inga namn och kön här, som har använt sig av ritalin för detta. Det hade jag inte rekommenderat men visst gick det snabbt. Aptiten försvann på en gång och kilona rann av.

Vad ska du göra? Mitt råd är att du ska satsa på hälsa, gör dig av med gifter och lev gott. Vi måste ha lite glädje också så säg inte nej till tårtan för evigt!