Stjärntecken engelska – Vad heter stjärntecken på engelska?

Om du som jag tycker om att läsa om ditt och andras stjärntecken så kanske du gillar att få del av information på engelska. Det finns så bra utländska källor för mer kunskap om saker som vem du kan tänkas passa ihop med i enlighet med ditt stjärntecken. Fast då måste du veta stjärntecken på engelska och det ska jag reda ut för dig här.

 

Stjärntecken engelska
Vädur aries

Vädur

Aries
Oxe Taurus

Oxe

Taurus
Tvilling gemini

Tvillingar

Gemini
Kräfta cancer

Kräfta

Cancer
Lejon leo

Lejon

Leo
Jungfru virgo

Jungfrun

Virgo
Våg libra

Våg

Libra
Skorpion scorpio

Skorpion

Scorpio
Skytt sagittarius

Skytt

Sagittarius
Stenbock capricorn

Stenbock

Capricorn
Vattuman aquarius

Vattuman

Aquarius
Fiskarna pisces

Fiskarna

Pisces

 

Nu är det enkelt för dig att hitta mer information om Vågen stjärntecken på engelska eller kanske om stenbocken stjärntecken på engelska för du kan söka med rätt namn online! Men hur benämns egentligen astrologi och stjärntecken på engelska?

Stjärntecken på engelska – Zodiac

När du vill söka efter mer information på engelska om stjärntecken är det klart att du helt enkelt kan skriva in Lejon stjärntecken på engelska på Google. Då lär du finna specifik information. Men du kan också söka efter information om astrological signs eller zodiac signs.

Det är samma stjärntecken på engelska och svenska vad gäller månader så du har 12 att välja från. Datum för stjärntecken är också samma i andra länder så här är det ingen skillnad. Om du vill gå vidare och ta reda på saker som vilket element ett stjärntecken tillhör så ska du veta vad det heter på engelska.

Engelska stjärntecken element:

  • JordEarth signs – Virgo (Jungfrun), Taurus (Oxen) och Capricorn (Stenbock)
  • EldFire signs – Leo (Lejon), Aries (Vädur) och Sagittarius (Skytten)
  • VattenWater signs – Stjärntecken Cancer (Kräftan), Pisces (Fiskarna) och Scorpio (Skorpionen)
  • LuftAir signs – Libra (Vågen), Gemini (Tvillingarna) och Aquarius (Vattumannen)

stjärntecken element

Varför ska du lära dig mer om stjärntecken på annat språk

Stjärntecken svenska engelska, det kan ju tyckas kvitta om det är samma 12 tecken det rör sig om. Inget nytt på stjärnhimlen där för någon trettonde stjärna har inte funnits. Fast det kan finnas anledningar till att du vill söka upp mer information om ditt stjärntecken på utländska sajter.

Du kan finna:

Spännande information om stjärntecken på engelska

Faktum är att du kan hitta en massa spännande information om stjärntecken på engelska. Saker som du kanske inte hittar lika lätt på svenska.

Ta en titt på denna video om vilka tecken som kan innebära starka åsikter:

 

Infallsvinklar som är nya för dig

Precis som videon här ovan visar så finns det mycket kul att leka med när vi ser på allt från fiskarna till vågen bland engelska stjärntecken. På nätet finns det mycket kul och det är många experter på astrologi som har gjort scheman och annat spännande som visar dig sådant du inte tänkt på.

Det kan till och med handla om din livsstil och hur den passar ihop med de som finns omkring dig. Med mer kunskap om dig själv kan du finna mer mening i livet. Det här är roligt och något som kan kännas väldigt utvecklande. Och så kan det ju vara kul att få hjälp med saker som att välja festklänning eller varför inte köksbord (runt bord med iläggsskiva för fiskarna!) i enlighet med ditt stjärntecken!

Möjlighet till mer utforskning

Det är inte så att svenska källor till information om stjärntecknen är bristfällig. Tvärtom! Det finns väldigt duktiga svenska astrologer. Men det utesluter ju inte att du kan få ännu mer information om du blickar utomlands.

Dessutom kan det vara så att du finner filmer, böcker och program för mobil eller dator som är väl värda att testa. Den svenska marknaden för astrologi är trots allt begränsad. Det kan absolut finnas bättre möjlighet till utforskning om du kikar närmre på stjärntecken engelska sajter och tjänster kan erbjuda.

utforska stjärntecken

Du kan lära dig mer engelska

Sist men inte minst är det förstås också så att du kan utveckla ditt engelska språk genom att lära dig hur du säger stjärntecken engelska svenska, fram och tillbaka. Det är inte bara orden för stjärntecknen som du lär dig. Det kommer en massa andra ord omkring som du snabbt snappar upp när ämnet intresserar dig.

Detta kan ju vara kanon om du vill förbättra din engelska inför ett prov eller för att du bara vill bli bättre på att tala, läsa och skriva. Har du ett intresse för stjärntecknen så är det klart att det blir mycket enklare att utveckla din engelska genom att lyssna på och läsa information om detta ämne.

Nu hoppas jag att du har insett hur bra det kan vara att söka efter information om stjärntecken på ett annat språk online och då särskilt engelska som är ett världsspråk. Använd tabellen här ovan för att finna mer kunskap om ditt tecken, enjoy!