Tänk till när du väljer strumpor!

Jag skriver ju om det mesta här på bloggen. Det finns plats för allt från Supanova till bluelight glasögon. Jag tycker faktiskt att det finns en hel del att säga om strumpor som är ett ganska anonymt plagg. Men strumpor kan användas för att skapa en unik look eller förstärka en viss känsla. Dessutom kan du ju vilja ha stödstrumpor för hälsans skull.

Bär dina strumpor med stil

Med stil menar jag hur dina strumpor sitter på fot och ben. Man kan välja att ha dem uppdragna, nerdragna eller halvvägs nerdragna. Du kan också välja att ha strumpor med snygg tvinnad struktur eller i en elegant rullad struktur. Det finns många olika färger och mönster att välja mellan. Därmed menar jag att det alltid går att hitta strumpor som du känner lite extra för.

Det är viktigt att komma ihåg att strumpor inte behöver vara enkla och trista. Du kan till exempel hitta många olika strumpor på gustextil.se vilket jag rekommenderar. Det kan öppna dina ögon för hur många val du har.

Betänk att du kan bli på så gott humör bara av att kika ner på dina fötter då du har fina strumpor på dig. Du kan skapa en helt unik outfit på detta vis och faktiskt känna det lite som att dina fötter blir både snygga och coola med strumporna.

Öka mysfaktorn med rätt strumpor!

Det gäller att sköta om strumpor

Jag fattar inte hur folk kan gå omkring med strumpor med hål i. Eller strumpor som har mist form och färg. Det ser för bedrövligt ut.

För att förlänga livet för strumporna kan du:

– Tvätta dem i kallt vatten med mild tvål eller till och med diskmedel.
– Hängtorka dina strumpor. Torka aldrig strumporna i torktumlaren. Häng på en galge istället.
– Förvara dina strumpor luftigt men långt från damm.

Nya trender vad gäller stilfulla strumpor

Det finns många olika trender inom stilfulla strumpor och en av de senaste är att bära strumpor med ett mönster eller en färg som matchar resten av outfiten. Det har du säkert sett när det sitter coola kändisar i morgonsoffan på TV4 och andra kanaler. Man ser verkligen att de har tänkt på sina strumpor!

Det är också populärt att bära strumpor med olika motiv. Det kan vara djur eller blommor. Andra trender inom snygga strumpor inkluderar att bära dem med höga klackar eller stövlar. Dessutom kan du välja strumpor i mer ovanliga material som bambu för att visa att du är miljömedveten. Då hänger du med i trenden för strumpor.

För att ha trendiga strumpor måste du dock våga synas på detta vis. För det handlar om färger och kombinationer som vi absolut inte kan kalla klassiska. Om du känner att det blir för mycket maskerad tycker jag att du ska välja något mer tillbakalutad. För mig är det alltid viktigast att uppleva att strumporna är sköna och att jag trivs med dem i kombination med andra kläder och skor.