Vågar jag resa nu?

Jag hade velat åka till släkten på Cypern men vet inte om jag vågar. Det går att flyga. Jag kan ta testet på flygplatsen och sedan dra. Men jag känner mig orolig. Vad händer om jag inte kommer hem sedan. Det har ju hänt så mycket i Europa nu.

Om jag inte kan flyga hem som planerat blir det ju knas på jobbet. Dessutom vet jag inte om det kommer att kännas okej att stanna hos släktingar så länge.

Jag önskar att jag kunde åka dit utan detta bekymmer. Minns att vi sade förra sommaren att det nog skulle vara bra igen nu. Men det är det ju inte.

Vad spelar det för roll om man vaccinerar sig? Det verkar ju inte heller säkert. Många tänker säkert att jag är knäpp nu. Men jag läste att man faktiskt kan bli allvarligt sjuk som vaccinerad. Whats the point liksom.

Jaha, Cypern får kanske vänta. Jag tänker att jag åker så snart som längtan blir för stor. Nu är det ju snart badvänligt. Åh, jag vill vara där…